Materiaal

Materiaal

Elk project is anders en vereist een unieke aanpak

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn beschikt Kooistra Visserij over het juiste materiaal zoals zegens, kuilnetten, fuiken, aluminium- en kunststofboten. Daarnaast beheersen wij diverse visserijtechnieken. Deze combinatie van materiaal en onze kennis in visserijtechnieken zorgt ervoor dat wij u altijd een passende oplossing kunnen bieden.

GEEN VIJVER TE DIEP OF TE GROOT!
Kooistra Visserij beschikt over diverse aluminium- en kunststofboten

Wat we doen

Afvissen, verwijderen van vis | Kooistra Visserij: afvissen, onderzoek en beheer

In vrijwel elk water van enige omvang leven vissen. Maar wat gebeurt er met de vissen wanneer een water gebaggerd, gedempt of tijdelijk drooggelegd moet worden? Kooistra Visserij beschikt over de juiste ervaring, kennis en materialen om uw water snel en effectief visvrij te maken, ook in geval van calamiteit.

Onderzoek Watermilieu & Visstand | Kooistra Visserij: afvissen, onderzoek en beheer

Heeft u problemen met de waterkwaliteit of wilt u uw water beter beheren? En weet u niet wat daarvoor nodig is? Zet een stap op weg naar een beter beheer en door een bemonstering van de visstand. Aan de resultaten kan men concluderen hoe het gesteld is met uw vis in uw water.

Beheer: Visstand & Watermilieu | | Kooistra Visserij: afvissen, onderzoek en beheer

Beheer van uw water is belangrijk voor een gezonde visstand en watermilieu. Goed beheer van de visstand voorkomt woekerende waterplanten, zwemmersjeuk, overlast door insecten en troebel water. Ook verhoogt het de belevingswaarde van het water en ontstaat er goed viswater voor sportvissers.

Weten wat Kooistra Visserij voor u kan betekenen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.